SMETNJE POVEZANE S KOŽOM

Zdravstvena stanja

Urtikarije

Urtikarije su čest i neugodan kožni problem čiji simptomi mogu varirati blažih do težih, a uključuju svrbež, crvenilo i oteklinu kože, poznatu kao urtike. Ovaj iznenadni osip može se pojaviti na različitim dijelovima tijela, uzrokujući nelagodu u svakodnevnom životu i emocionalnom blagostanju.

 

BICOM biorezonantnom metodom vršimo analizu frekvencijskog stanja tijela i identificiramo potencijalne faktore ili alergene koji mogu doprinijeti razvoju ili uzrokovati urtikarije. Tijekom provedbe plana tretmana usmjeravamo se na uklanjanju ustanovljenih opterećenja i blokada te se fokusiramo na individualiziranom pristupu kako bi efekti bili dugoročni.

Vaše zadovoljstvo i dobrobit su nam najvažniji, stoga Vas pozivamo da rezervirate termin u Luminus centru za biorezonancu i započnete put prema oslobađanju od ovih neugodnih simptoma. Naše stručno osoblje pažljivo će procijeniti Vaše stanje, uzeti u obzir sve relevantne faktore i izraditi personalizirani plan terapije koji je prilagođen Vašim potrebama.