Probavne tegobe

Zdravstvena stanja

Intolerancija na hranu

Imate li simptome poput nadimanja, glavobolja, kroničnog umora ili osipa na tijelu? Ukoliko imate, moguće je da ste intolerantni na određenu hranu odnosno da ju Vaš probavni sustav nije u mogućnosti učinkovito probaviti, što može dovesti do mnoštva neugodnih simptoma.

U Luminus centru za biorezonancu nudimo usluge analize i tretmana intolerancija na hranu koristeći BICOM biorezonantni uređaj. Za razliku od ostalih metoda testiranja poput krvnih pretraga ili ubodnih kožnih testova, tretman BICOM uređajem u potpunosti je bezbolan i neinvazivan, te koristi isključivo frekvencijske obrasce tijela u prepoznavanju i smanjivanju smetnji povezanih s hranom. Biorezonancom je moguće otkriti i najblažu intoleranciju na hranu te radi li se o slabijoj ili jačoj intoleranciji.

Kada su ustanovljene intolerancije na hranu, kreiramo individualni plan tretmana prema Vašim specifičnim potrebama, a usmjereni su prema ublažavanju upalnih procesa u tijelu te pripadajućih simptoma kako biste u budućnosti mogli uživati u široj paleti hrane bez osjećaja nelagode.