Ostalo

Zdravstvena stanja

Migrene

Migrene česte su među općom populacijom te mogu trajati satima ili čak danima. Obično se javlja kao pulsirajuća bol na jednoj strani glave, a često je popraćeno mučninom, povraćanjem i osjetljivošću na svjetlost i zvuk. Migrene mogu imati značajan utjecaj na kvalitetu života stoga je važno otkriti razlog iza istih te ih pravovremeno tretirati.

 

Prilikom inicijalne analize otkrivamo moguće uzroke migrena, uključujući toksine, alergene i druge okolišne čimbenike koji mogu doprinijeti simptomima. Također, identificiramo osjetljivosti na hranu, vitaminsko-mineralne deficijencije i druge potencijalne okidače migrena. Nakon što se utvrdi uzrok, kreiramo personalizirani plan kako bismo eliminirali opterećenja, blokade ili neravnoteže u pozadini.

Ako patite od migrena, biorezonanca može biti pravo rješenje za Vas. Naš tim iskusnih terapeuta u Luminus centru za bioresonancu posvećen je pružanju kvalitetnih usluga analize i terapije za svakog klijenta. Kontaktirajte nas danas kako bismo saznali na koji Vam način možemo pomoći u postizanju optimalnog zdravlja!