Biorezonanca

Što je Biorezonanca ?

Biorezonanca je učinkovita i nježna holistička metoda za poboljšanje zdravlja i kvalitete života na način da potiče samoregulaciju tijela. Pripada području energetske medicine, a koristi elektromagnetske frekvencije organizma u svrhu detekcije zdravstvenih problema i terapijskog rada na njima. Biorezonanca proučava živuće organizme i njihove specifične vibracije i oscilacije. Ljudski organizam emitira elektromagnetske valove kao odraz biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu, a budući da su u današnje moderno doba frekvencije gotovo svih mikroorganizama, kemikalija i toksina poznate, možemo ih prepoznati u tijelu te pomoću njih ustanoviti opće stanje organizma te uzrok disbalansa. Ne samo to, već možemo i koristiti te frekvencijske obrasce na način da ih moduliramo i pomoću biorezonantnog uređaja pošaljemo kao terapijski signal nazad u tijelo. Rezultat ovog procesa je poboljšanje kvalitete života i općeg zdravlja!

Rezonanca

Sve je u pokretu, u vibraciji. Svemir vibrira, zemlja vibrira, čovjek vibrira, organi vibriraju. Mozak vibrira drugačije od pluća, a bolesno tkivo vibrira drugačije od zdravog. Stanice primaju i šalju elektromagnetske valove, no kako znaju koji su namijenjeni baš njima? Znaju na isti način na koji zna i Vaš radio – tek kada ugodite uređaj na točno određenu frekvenciju, dobivate željeni radio program ili kada pjevač uskladi frekvenciju glasa s frekvencijom staklene čaše i staklo puca. 

Tijelo prirodno posjeduje mehanizme samoiscjeljenja i samoregulacije koji su današnjim stilom života te raznim opterećenjima potisnuti. No, te je mehanizme moguće iznova potaknuti pomoću BICOM biorezonantne terapije!

Pozadina opterećenja i kroničnih bolesti

Izloženost patološkim okolinskim faktorima poput teških metala, kemikalija i toksina mijenja se skladna međustanična komunikacija unutar tijela. U kombinaciji s nezdravim stilom života poput nepravilne prehrane, pušenja i stresa, tijelo slabi i postaje osjetljivo na razne viruse, bakterije i ostale patogene.

Znanstveno je dokazano da svaka stanica, organ ali i razni patogeni imaju svoj specifičan frekvencijski uzorak elektromagnetskih valova. U oslabljenom tijelu, disharmonični frekvencijski obrasci poput virusa, bakterija, alergena i kemikalija ometaju harmonične frekvencije te stoga narušavaju samoregulaciju tijela. Nakupljanje velikog broja opterećenja (gljivica, parazita, bakterija, virusa, elektrosmoga…) za posljedicu često ima da tijelo nema dovoljno resursa kako bi uspješno izvršilo eliminaciju i vratilo se u stanje ravnoteže odnosno, samoregulacija je narušena. Tada se javljaju razni simptomi, od nejasnih poput kroničnog umora do ozbiljnijih bolesti ili jednostavnije rečeno – čaša se prelila.

Tijelo prirodno posjeduje mehanizme samoiscjeljenja i samoregulacije koji su današnjim stilom života te raznim opterećenjima potisnuti. No, te je mehanizme moguće iznova potaknuti pomoću BICOM biorezonantne terapije!