O nama

Centar za biorezonancu Luminus nalazi se u centru Zaprešića. Osnovan je sa ciljem primjene biorezonantne metode u promociji zdravlja te zadovoljstva naših klijenata. Njegujemo holistički pristup te prirodne metode liječenja u postizanju optimalnog zdravlja. Naš je cilj pružanje profesionalnih i individualiziranih usluga svim našim klijentima odnosno pronalazak i uklanjanje uzroka zdravstvenih problema te poticanje tijela u ponovnoj uspostavi homeostaze i samoregulacije uklanjanjem onih opterećenja koji su doveli do stanja bolesti. Čeka Vas ljubazno osoblje spremno na sva Vaša pitanja. Možete nam se obratiti s punim povjerenjem.

Svi dijagnostički postupci i tretmani obavljaju se pomoću uređaja BICOM Optima njemačkog proizvođača REGUMED, koji sadrži preko 1000 programa tretmana razvijenih i testiranih u 35 godina prakse za širok raspon primjene.

Galerija

NAJČEŠĆA PITANJA

Da, biorezonanca je sigurna u tretiranju mnogih zdravstvenih stanja. Neinvazivna je i nježna zbog čega je pogodna za odrasle ali i za djecu. Ukoliko ste trudna, preporuča se da pričekate tri mjeseca prije započinjanja tretmana biorezonancom.

Potrebno je izbjegavati kavu i alkohol 6 sati prije i poslije tretmana. Također, važno je biti hidratiziran. Obucite udobnu odjeću.

Iako se radi o rijetkim slučajevima, ponekad postoji reakcija umora, glavobolje, vrtoglavice no radi se samo o privremenoj reakciji na treman koji vrlo brzo nestaje.  

Tretman traje sat vremena.

Broj tretmana je individualan i ovisi o stanju tijela i opterećenosti organizma.

Tretmani su u potpunosti bezbolni, naši klijenti kažu da su čak i ugodni!

Za optimalne rezultate najbolje je dolaziti jednom tjedno. U slučaju akutnih stanja moze i nekoliko puta tjedno. Razmak između tretmana za ne bi trebao biti duži od 2 tjedna.

Prihvaćamo gotovinu i kartično plaćanje.

Analiza traje oko sat i 15 minuta.