Bicom BIOREZONANTNI uređaj

BICOM biorezonantni uređaj nastao je 1987. godine na institutu Regumed u Münchenu. Osim u Njemačkoj, gdje postoji preko 8000 BICOM uređaja, prisutan je i u cijeloj Europi, Americi, Kanadi i Australiji. BICOM biorezonantni uređaj koristi elektromagnetne frekvencijske obrasce tijela, a cilj tretmana je potaknuti samoregulacijske mehanizme kako bi se tijelo samoiscijelilo. Pomoću BICOM uređaja prepoznajemo i otklanjamo ometajuće frekvencije te ga koristimo za uspješno ublažavanje ili rješavanje velikog broja akutnih i kroničnih stanja.


Namijenjen je osobama svih dobnih skupina – od male djece do starijih, a zahvaljujući širokom spektru mogućnosti koje posjeduje nema štetnih nuspojava. Prilikom testiranja BICOM uređajem dobivamo uvid u psiho-fizičko stanje, postojeća opterećenja te otkrivamo uzroke neželjenih promjena ili simptoma, kao i prisustvo patogena.Možemo utvrditi i predispoziciju neke bolesti kao i mogućnost promjene na organima mnogo prije ozbiljnih oboljenja na funkcionalnom nivou. Testiranje se može preporučiti svima jer obuhvaća kategorije opterećenja koje se u konvencionalnoj medicini ozbiljno ne uzimaju u obzir, a praksa je pokazala da se često u tim opterećenjima nalazi uzrok mnogim tegobama.

Kako funkcionira BICOM Optima

Princip rada uređaja polazi od pretpostavke da se u živom biću i oko njega nalazi elektromagnetsko polje a pritom svaki organ ima svoju frekvenciju koja je mjerljiva i na kojoj počiva njegova fiziološka funkcija. Primanje i odašiljanje frekvencijskih podataka odvija se preko posebnih elektroda koje su priključene – jedna na ulaz, a druga na izlaz uređaja. Putem elektroda uređaj “prikuplja” informacije iz organizma te ih razdvaja na harmonične (korisne) i disharmonične (štetne). Harmonični su valovi pojačani i vraćeni nazad u tijelo, dok su štetni valovi invertirani i vraćeni u tijelo na način da se poništava njihovo djelovanje.

Na ovaj se način eliminiraju loši utjecaji raznih patogena i drugih opterećenja iz organizma. Pored toga, BICOM tretmani pomažu u aktivaciji mehanizma samoiscjeljenja i ponovnog dovođenja tijela u ravnotežu, što smatramo suštinom zdravlja.

Bicom biorezonatna terapija

Svi se želimo osjećati zdravo u svom tijelu, zar ne? Zbog toga Vam predstavljamo BICOM biorezonantnu metodu koja se temelji na najsuvremenijim principima biofizike. Sagledajte uzroke svojih zdravstvenih tegoba iz druge perspektive!

BICOM biorezonantna metoda koristi se u zapadnoj Europi preko 30 godina, a spada u područje komplementarne medicine. To znači da ne isključuje ostale metode i može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim metodama, što proizlazi iz činjenice da biorezonanca ne ometa već započeto liječenje, niti mijenja djelovanje farmakoloških lijekova. BICOM biorezonantna terapija nježna je i neagresivna metoda koja pomoću frekvencija potiče otklanjanje poremećenih funkcija organa i ostalih sustava. Biorezonanca blagotvorno djeluje na biološke sustave, a prije svega potiče i aktivira prirodne mehanizme imunološke obrane, kao i samoregenerativne mehanizme.

BICOM biorezonantna metoda neinvazivan je i bezbolan oblik tretmana, siguran za sve uzraste te se može primijeniti na akutna i kronična stanja.