Ostalo

Zdravstvena stanja

Sportske ozljede

Sportske ozljede mogu biti prava noćna mora za sve one koji se bave aktivnim načinom života. Simptomi mogu biti vrlo raznoliki, ovisno o vrsti ozljede i području tijela koje je pogođeno. Bol, oteklina, smanjena pokretljivost, modrice i mišićna slabost samo su neki od znakova da tijelo pati od sportske ozljede.

 

Biorezonantnom tehnologijom omogućujemo dublji uvid u tjelesne procese, otkrivajući suptilne neravnoteže i blokade koje mogu pridonijeti ozljedi, te potičemo prirodni procesa ozdravljenja tijela. Naši terapeuti koriste posebno dizajnirane uređaje koji emitiraju frekvencije usmjerene prema uravnoteženju energetskog polja tijela, procesima regeneracije tkiva i smanjivanju upale. To rezultira bržim oporavkom, smanjenjem boli i obnavljanjem funkcionalnosti ozlijeđenog područja.

Vaša sportska izvedba nam je važna, stoga Vas pozivamo da rezervirate termin u Luminus centru za biorezonancu i započnete put prema bržem i učinkovitijem oporavku. Naši stručnjaci će Vas pažljivo saslušati, provesti sveobuhvatan pregled i razviti individualizirani plan terapije koji će Vam omogućiti povratak u punu formu. Rezervirajte termin još danas i krenite na put prema najboljoj verziji sebe!

Zdravstvena stanja