SMETNJE POVEZANE S KOŽOM

Zdravstvena stanja

Akne

Akne su stanje kože koje smo svi u nekom razdoblju života proživjeli, kod određenih ljudi su te promjene izraženije i dugotrajnije što može biti izvor velikog stresa i nelagode. Simptomi akni su crvene i upaljene kvržice, prištići, miteseri i razne nepravilnosti na koži, a kako je poznato da je koža samo odraz unutarnjeg stanja organizma, BICOM biorezonanca nam može biti od velike koristi u otkrivanju tih dubljih uzroka neugodnih simptoma.

Bez obzira da li je u pitanju hormonalna neravnoteža, stres, loša prehrana ili alergije, inicijalnom analizom usmjereni smo na otkrivanje uzroka problema a kasnije na pružanje personaliziranih tretmana s ciljem dugotrajnog učinka. Kroz ciljane frekvencije potičemo tijelo na uspostavu ravnoteže, smanjenje upale i poboljšanja cjelokupnog stanja kože. Bez kemikalija ili agresivnih postupaka nudimo blagotvoran i nježan pristup u postizanju olakšanja ili uklanjanju simptoma.

Važno je također i razmotriti životni stil te druge faktore koji mogu utjecati na pojavu akni. Naši stručnjaci pružiti će Vam personalizirane savjete o prehrani, rutinama njege kože i upravljanju stresom – jer briga o koži nije samo vanjska, već i unutarnja. Rezervirajte svoj termin u Luminus centru za biorezonancu i osigurajte individualiziranu njegu i podršku. Ne čekajte, već krenite prema čistoj, zdravoj i blistavoj koži!

Zdravstvena stanja