Probavne tegobe

Zdravstvena stanja

Gastritis

Gastritis je upala sluznice želuca koja može biti uzrokovana različitim čimbenicima poput stresa, loše prehrane, konzumacije alkohola i lijekova te infekcije bakterijom Helicobacter pylori. Simptomi gastritisa uključuju bol u trbuhu, mučninu, povraćanje, proljev, žgaravicu te opću nelagodu u želucu.

 

Kako bismo mogli pristupiti problemu na sistematičan i učinkovit način, važno je ponajprije ustanoviti glavna opterećenja i blokade koje uzrokuju gastritis. Temeljem inicijalne analize kreiramo individualni plan tretmana usmjeren prema rješavanju istih, odnosno eliminacijom eventualnih patogena te poticanjem samoregulacije tijela kako bi se postignuo dugotrajan efekt olakšanja. Uz terapiju biorezonancom, važno je prilagoditi i prehrambene navike povećavanjem unosa namirnica bogatih vlaknima, poput voća i povrća. Također, preporučuje se smanjiti unos hrane koja može iritirati želudac, kao što su začinjena i masna hrana, šećer i alkohol.

Ukoliko patite od simptoma gastritisa, obratite nam se s povjerenjem i rezervirajte svoj termin. Naše stručno osoblje dati će Vam sve potrebne informacije te osigurati da su Vaši tretmani prilagođeni Vašim potrebama. Zakoračite na put prema najboljoj verziji sebe!