SMETNJE POVEZANE S KOŽOM

Zdravstvena stanja

Alergije

Milijuni ljudi diljem svijeta pogođeni su alergijama, a simptomi mogu varirati od blagih do izraženih – svrbež očiju, kihanje, curenje nosa, osipe i poteškoće u disanju, koji mogu značajno utjecati na kvalitetu života pogođenih. U teškim slučajevima može doći i do anafilaktičkog šoka što može dovesti i do smrti. Konvencionalne metode nude privremeno olakšanje usmjeravajući se na ublažavanje simptoma, međutim, biorezonantna terapija u posljednjih nekoliko desetljeća pokazuje obećavajuće rezultate u prepoznavanju i tretiranju uzroka povezanih sa simptomima alergija.

Prednost biorezonance je to što su analiza kao i sami tretmani bezbolni te ne uključuju igle niti lijekove bilo koje vrste zbog čega su pogodni za osobe svake starosne dobi, uključujući i djecu. Druga prednost je visoko individualizirani pristup. Naše je vjerovanje da je svaka osoba jedinstvena te da tretmani moraju biti oblikovani prema specifičnim potrebama klijenta kako bi se postiglo dugotrajno smanjenje ili eliminacija simptoma.

 

Ukoliko ste spremni uspostaviti kontrolu nad svojim alergijama i poboljšati svoje generalno zdravlje i dobrobit, zakažite termin u Luminus centru za biorezonancu već danas i napravite prvi korak na putu prema najboljoj verziji sebe!

Zdravstvena stanja