INFEKCIJSKA STANJA

Zdravstvena stanja

Parazitske infekcije

Iako mnogi nisu toga svjesni, veliki dio nas imalo je ili još uvijek ima neku vrstu parazitske infekcije, zbog čega to na neki način može predstavljati „tihu pandemiju“ današnjice  koliko zbog svoje raširenosti, toliko i zbog neprepoznavanja znakova istog. Paraziti su organizmi koji žive na ili unutar drugih organizama, često našeg tijela, a mogu     isto uzrokovati razne simptome – proljev, zatvor, nadutost i mučninu, umor, gubitak težine, osip, glavobolje i druge zdravstvene probleme.

Tretiranje parazita putem biorezonance učinkovito je i bezbolno – prvo koristimo elektromagnetske frekvencije kako bi utvrdili gdje se i koji paraziti nalaze u tijelu. Zatim koristimo ciljane frekvencije kako bi se ti paraziti uklonili, odnosno izlažemo parazite upravo onim frekvencijama koje im nikako ne odgovaraju, a rezultat je poboljšana razina zdravlja i razrješenje povezanih simptoma.

Ako sumnjate da patite od parazitske infekcije ili imate neki od simptoma, ne ustručavajte se zatražiti pomoć – Luminus centar za biorezonancu je tu da Vam pomogne u rješavanu parazitskih infekcija i poboljšanju općenitog zdravlja. Rezervirajte svoj termin danas i krenite putem zdravlja!