PROBAVNE TEGOBE

Zdravstvena stanja

Helicobacter pylori

Helicobacter pylori vrsta je bakterije koja moze uzrokovati široku lepezu probavnih tegoba poput čireva na želucu, gastritisa pa čak i karcinoma želuca. Ukoliko imate simptome poput bolova u trbuhu, proljev, nadimanje, povraćanje, nedostatak apetita ili gubitak težine, važno je testirati se na H. pylori.

Jedna od najvećih prednosti analize putem biorezonance je visoka osjetljivost samog instrumenta i zbog toga može otkriti patogene poput H. pylori čak i ako je prisutna u malim količinama. Za razliku od klasičnih metoda testiranja kao što su biopsija, testovi krvi ili uzorka stolice, analiza putem biorezonance bazira se na vlastitim frekvencijama tijela, te predstavlja neinvazivnu i bezbolnu metodu u prepoznavanju, ali i tretiranju H. pylori.

Jednom kada je ustanovljena prisutnost H. pylori, nudimo tretmane koristeći BICOM biorezonantni uređaj, što uključuje korištenje elektromagnetskih valova kako bi se smanjila ili eliminirala prisutnost bakterije te stimulaciju prirodnih procesa samoiscjeljenja kako bi se tijelo vratilo u stanje ravnoteže. Tretmani biorezonancom učinkovita su nadopuna ili alternativa tradicionalnim tretmanima putem antibiotika koji mogu sa sobom nositi nepoželjne nuspojave i koje ne moraju imati istu učinkovitost kod svakoga.

Zdravstvena stanja