HORMONALNI PROBLEMI

Zdravstvena stanja

Kronični umor

Sindrom kroničnog umora složeno je medicinsko stanje koje se očituje kao dugotrajni umor koji se ne poboljšava nakon odmora ili spavanja, a popraćen je nizom drugih simptoma poput bolova u mišićima i zglobovima, glavobolje, nesanice, osjetljivosti na svjetlost i zvuk te problema s koncentracijom i pamćenjem. Iako uzroci sindroma kroničnog umora konvencionalnim pristupima nisu u potpunosti razjašnjeni, istraživanja su pokazala da je u većini slučajeva povezano s disbalansom imunološkog sustava, hormonalnim poremećajima te povećanom izloženosti stresu.

 

Budući da se radi o složenom stanju, potrebno je napraviti detaljnu analizu organa, blokada i opterećenja kako bi se dobila što jasnija slika i otkrio uzrok. Time otvaramo mogućnost kvalitetnog i sistematičnog pristupa u uklanjanju simptoma putem ciljanih i personaliziranih tretmana – smanjivanjem upalnih procesa u tijelu, eliminacijom povezanih opterećenja, ublažavanjem simptoma kroničnog umora i poboljšanjem općeg stanja organizma.

U Luminus centru za biorezonancu čeka Vas iskusno i profesionalno osoblje koje je spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja. Poboljšajte kvalitetu života i povratite svoju životnu energiju. Kontaktirajte nas i krenite u smjeru zdravijeg i sretnijeg života!