RESPIRATORNE TEGOBE

Zdravstvena stanja

Rinitis

Rinitis je učestali problem iritacije/upale sinusa i nosne šupljine te ga obilježavaju simptomi poput kihanja, svrbeža nosa, začepljenosti i curenja koji mogu biti vrlo neugodni. Rinitis dijelimo na alergijski i nealergijski pa tako i simptomi mogu biti sezonski ili trajni. Ako se suočavate s čestim ili upornim simptomima rinitisa, važno je dobiti pravilnu dijagnozu i pronaći uzrok istog, a što u praksi može predstavljati problem.

 

Kako bismo uspješno pronašli sve okidače rinitisa, potrebno je napraviti detaljnu biorezonantnu analizu pomoću koje zatim možemo pristupiti stvaranju plana tretmana prilagođenim upravo Vašem problemu. Valja obratiti pozornosti i na faktore koji mogu dodatno pogoršati simptome rinitisa – prekomjerna izloženost alergenima u okolini, patogeni, loša prehrana, stres i slaba otpornost. Uzimajući u obzir sve faktore, naš će Vam tim pomoći u usvajanju zdravijih navika i promijene okoline kako biste smanjili rizik od ponovnog izbijanja simptoma.

Ako patite od rinitisa i tražite prirodan pristup iscjeljenja, kontaktirajte nas za besplatne konzultacije. Naša personalizirana terapija može Vam pomoći da smanjite simptome, ojačate imunološki sustav i postignete dugotrajno olakšanje. Rezervirajte svoj termin već danas kako bismo Vam pomogli da se osjećate bolje!

Zdravstvena stanja