SMETNJE POVEZANE S KOŽOM

Zdravstvena stanja

Ekcem

Ekcem je neugodno stanje kože sa simptomima koji mogu varirati od osobe do osobe, ali obično uključuju suhu, crvenu kožu sklonu svrbežu. Može se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela, ali se najčešće javlja na rukama, nogama, laktovima i koljenima. Iako može pogoditi bilo koju osobu bez obzira na dob ili spol, čini se da je ekcem češći kod djece i adolescenata, a sama dijagnoza može biti izazovna jer simptomi mogu nalikovati drugim kožnim bolestima.

U Luminus centru za biorezonancu prilikom inicijalne analize otkrivamo glavna opterećenja i alergene koji su povezani s ekcemom – odnosno uzrok, te zatim na temelju te analize kreiramo plan tretmana koji je podešen individualnim potrebama klijenta. Usmjeravanjem na ključne blokade tijekom tretmana u mogućnosti smo pristupiti problemu na sistematičan način, što posljedično može u velikoj mjeri olakšati simptome ili ih u potpunosti eliminirati.

Riješite svoj ekcem na prirodan i neinvazivan način te rezervirajte termin još danas kako biste sebi osigurali najbolju moguću njegu. Proces iscjeljenja kože dolazi iznutra, a mi smo tu kako bismo Vam u tom procesu pomogli. Kontaktirajte nas i saznajte više o tome kako Vam biorezonanca može pomoći u liječenju ekcema.