RESPIRATORNE TEGOBE

Zdravstvena stanja

Bronhitis

Bronhitis je jedna od najčešćih bolesti respiratornog sustava kod djece i odraslih a simptomi uključuju kašalj koji može biti suh ili produktivan, bol u prsima, piskanje u plućima, umor, groznicu i druge znakove prehlade poput curenja nosa i kongestije.

 

Dijagnosticiranje bronhitisa može biti teško jer se simptomi preklapaju sa simptomima drugih respiratornih bolesti. Međutim, biorezonantnom analizom možemo pomoći u utvrđivanju i rješavanju uzroka bronhitisa – virusa, bakterije ili gljivice kao i bilo koje druge neravnoteže ili patogena u tijelu koje mogu oslabiti imunološki sustav, a time i povećati rizik od respiratornih bolesti.

Ako patite od simptoma bronhitisa, ne morate se oslanjati samo na konvencionalne za olakšavanje simptoma. Biorezonantna terapija može Vam pomoći u učinkovitom tretiranju simptoma, ali i u otkrivanju uzroka problema kako bi se dugoročno spriječilo ponavljanje bolesti. Rezervirajte svoj termin već danas kako biste se riješili simptoma bronhitisa i općenito poboljšali svoje zdravlje i dobrobit.

Zdravstvena stanja