SMETNJE POVEZANE S KOŽOM

Zdravstvena stanja

Psorijaza

Psorijaza je kronična autoimuna bolest kože koja je obilježena simptomima poput crvenih mrlja, boli, svrbeža, pukotina, krvarenja, ljuštenja i brzo rastuće kože te u nekim slučajevima oticanjem i boli u zglobovima što u velikoj mjeri narušava kvalitetu života pogođenih.

 

U luminus centru za biorezonancu psorijazi pristupamo na holističan način – u prvom koraku smatramo potrebnim ustanoviti koje su blokade i opterećenja uključeni u proces. Kada inicijalnom analizom ustanovimo ove faktore, kreiramo plan tretmana koji je usmjeren na eliminaciju opterećenja i stabilizaciju onih sustava kojima je to potrebno – na primjer, možemo potaknuti oslobađanje toksina iz tijela, ublažavanju upala i oticanja na koži, što može u značajnoj mjeri smanjiti ili u potpunosti eliminirati svrbež i nelagodu.

Ukoliko patite od simptoma psorijaze i tražite prirodan i neinvazivan način za ublažavanje istog, kontaktirajte nas za više informacija ili rezervaciju termina. Nudimo individualni pristup svakom klijentu i stručnu podršku tijekom cijelog procesa. Krenite na put prema zdravoj i blistavoj koži!