Ostalo

Zdravstvena stanja

Prestanak pušenja

Iako postoji svijest o štetnim učincima pušenja, milijuni pušača imaju poteškoća s prestankom. Pušenje može uzrokovati niz ozbiljnih zdravstvenih problema, uključujući rak pluća, srčane bolesti, probleme sa disanjem i druge bolesti. Osim toga, pušenje također utječe i na emocionalno i mentalno zdravlje – anksioznost, depresiju i druga ostala psihička stanja. Ako se borite s prestankom pušenja, biorezonanca može biti učinkovit način da se riješite ovisnosti.

 

Korištenje biorezonance za prestanak pušenja bezbolno je i bez nuspojava, što je velika prednost u odnosu na druge metode kao što su flasteri ili nikotinske žvakače. Biorezonancom također možemo pomoći u smanjenju žudnje za cigaretom, stresa i tjeskobe, što su česti okidači za pušenje.

BICOM biorezoantna metoda izvrstan je saveznik u postizanju željenih rezultata, poboljšavanju zdravlja i kvalitete života. Ako tražite učinkovit i siguran način za prestanak pušenja, rezervirajte termin u Luminus centru za biorezonancu i krenite na put prema zdravom životu bez ovisnosti!