INFEKCIJSKA STANJA

Zdravstvena stanja

Urinarne infekcije

Jedan od najčešćih tipova infekcije kod mnogih žena su urinarne infekcije. Uzrok leži u bakterijama koje ulaze u uretru i putuju prema mjehuru, što dovodi do simptoma poput boli prilikom mokrenja, čestog mokrenja u malim količinama, boli u donjem dijelu trbuha, te groznice i umora.

 

Prilikom pristupanja problemu urinarnih infekcija potrebno je ustanoviti koja su opterećenja prisutna te procijeniti stanje imunološkog sustava kako bi se dobio uvidu u sve čimbenike koji doprinose problemu. Tijekom biorezonantnih tretmana fokusiramo se na eliminaciju uključenih patogena te stimulaciju imunološkog sustava kako bi se učinkovito borio protiv infekcija u tijelu, što rezultira u smanjenju simptoma ili rješavanju akutnih ali i dugotrajnih i kroničnih urinarnih infekcija.

Ako mislite da imate urinarnu infekciju ili ste već dijagnosticirani s istom, biorezonantna terapija može biti korisna kao alternativna ili dodatna terapija. Naš tim stručnih terapeuta za stoji Vam na raspolaganju kako bismo razvili individualni plan tretmana koji je prilagođen Vašim potrebama. Rezervirajte termin danas kako bismo Vam pomogli u tretiranju urinarne infekcije i poboljšanju ukupnog zdravlja.