RESPIRATORNE TEGOBE

Zdravstvena stanja

Astma

Astma je kronična bolest koja utječe na dišne puteve i pluća, a otežano disanje, kašalj, pritisak u prsima samo su neki od simptoma koji su karakteristični za ovu bolest. Može se pojaviti u bilo kojoj dobi i smanjiti kvalitetu svakodnevnice pogođenih, čineći ju velikim zdravstvenim izazovom modernoga doba.

 

Jedan od mogućih uzroka astme leži u alergijskim reakcijama na određene tvari ili hranu, a tradicionalni testovi uključuju kožne ubodne testove i krvne pretrage. Biorezonantna metoda podrazumijeva drugačiji, neinvazivni i nježni način pronalaska uzroka problema, a bez potrebe za invazivnim testiranjem. Jednom kada ustanovimo što uzrokuje simptome, kreiramo individualni plan tretmana. Također, tijekom inicijalne analize pronalazimo i hranu i/ili tvari koje ne odgovaraju organizmu, kako bismo na sistematičan i cjelovit pristup sagledali problem u cijelosti i kako bi rezultati bili zamjetni i dugoročni.

Ako se borite s astmom i tražite učinkovitu alternativu ili dopunu tradicionalnim metodama liječenja, kontaktirajte nas i rezervirajte termin. Naša stručna ekipa će se pobrinuti da dobijete sve potrebne informacije i podršku u procesu. Krenite prema boljem zdravlju i kvalitetnijem životu!

Zdravstvena stanja