Probavne tegobe

Zdravstvena stanja

Disbioza

Disbioza je stanje crijeva u kojem je prirodna ravnoteža mikroorganizma narušena, što dovodi do brojnih probleme sa zdravljem, uključujući probavne smetnje, oslabljeni imunološki sustav i povećan rizik od bolesti. Simptomi disbioze uključuju bol u trbuhu, nadutost, zatvor ili proljev, lošu probavu hrane, umor i gubitak energije, loš zadah i glavobolje. Disbioza također može uzrokovati probleme sa kožom, poput akni, ekcema i psorijaze.

Uspostavljanje dijagnoze klasičnim putevima može biti izazovno jer se simptomi često preklapaju s drugim probavnim problemima, zbog čega BICOM biorezonantna analiza može biti koristan saveznik u prepoznavanju disbioze – analizom funkcionalnosti crijeva i detektiranjem neravnoteže u crijevnoj flori. Uz to, biorezonantna terapija može biti vrlo učinkovita u tretiranju ovog stanja jer je usmjerena na obnovu ravnoteže u crijevnoj flori, poticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje broja štetnih mikroba.

 

Ako sumnjate da imate disbiozu, ili ako imate simptome koji ukazuju na neravnotežu u crijevnoj flori, biorezonantna terapija može biti učinkovit način identifikacije i tretiranja istog. Kontaktirajte nas i rezervirajte termin kako bismo Vam mogli pomoći u postizanju optimalnog zdravlja i dobrobiti.

Zdravstvena stanja