INFEKCIJSKA STANJA

Zdravstvena stanja

Teški metali

Olovo, živa, amalgam i kadmij samo su neki od primjera teških metala koji su štetni za ljudsko tijelo. Simptomi prisustva teških metala u tijelu uključuju umor, glavobolje, bolove u mišićima, probavne smetnje, poremećaje spavanja i anksioznost, no mogu dovesti i do dugotrajnih zdravstvenih problema poput neuroloških oštećenja, srčanih bolesti i karcinoma.

 

Cilj inicijalne analize jest ustanoviti prisutnost svih opterećenja u tijelu, što uključuje i teške metale. Jednom kada otkrijemo o kojim se teškim metalima radi, kreiramo individualni plan tretmana usmjeren prema rješavanju problema. Fokusiranjem na stabilizaciju oslabljenih organa i tjelesnih sustava poput imuniteta povećavamo učinkovitost eliminacije odnosno pristupamo problemu sistematično i cjelovito.

Ako osjećate neke od simptoma prisutnosti teških metala u tijelu ili jednostavno želite osigurati optimalno zdravlje, biorezonantna terapija je pravi izbor za Vas. U Luminus centru za biorezonancu naš će Vam tim stručnjaka pomoći i osigurati da se osjećate ugodno tijekom cijelog procesa. Rezervirajte svoj termin danas i krenite na put prema zdravijem i sretnijem životu!